-
A mi prímásunk fogára való
Marhapörkölt túróscsuszával
-
Kemencében sült kacsa párolt káposztával és piritott burgonyával
-
Pandúrcsemege tócsiban sütve
-
Töltött káposzta
-
Vak Illés kedvence
Tarja roston hagymás szalonnás gombás raguval és pirított burgonyával
-
Savanyó Jóska ebédje
Sertés oldalas szalonnás káposztával és héjas burgonyával
-
Vörösboros vadpörkölt dödöllével
-
Cserháti csirkemell tekercs rántva, rozmaringos kukoricával és rizzsel
Sonkával és sajttal töltött csirkemell rántva, rozmaringos kukoricamártással és rizzsel
-
Tüzes csirkecsíkok fokhagymásan, rizzsel
-
Grillezett csirkemell friss salátaágyon, hasábburgonyával és fúszervajjal
-
Csirkemell szilvamártással és rizzsel
-
Sajtos csirkemell roston kapormártással, rizzsel
-
Paprikás csirke galuskával
-
Lyoni libamáj héjas burgonyával
-
Magyaros libamáj
-
Cigánypecsenye pirított burgonyával
-
Bakonyi sertéskaraj galuskával
-
Sertésborda rántva hasábburgonyával
-
Zalai szűzpecsenye fokhagymás, tejfölös roseibnivel
-
Szalonnával göngyölt szűzérmék gombamártással és dödöllével
-
Bélszín zöldborsmártással és hasábburgonyával
-
Fokhagymás bélszín tükörtojással és hasábburgonyával
-
Hagymás rostélyos héjas burgonyával
-
Pacalpörkölt sósburgonyával
-
Fogasfilé keszthelyi módra galuskával
-
Fogasfilé rántva chips-burgonyával és majonézzel
-
Harcsapaprikás kapros-túrós csuszával
-
Szarvasbélszín erdei gombás barnamártással és burgonyafánkkal
-
Szarvassült aszaltszilvás barnamártással és burgonyafánkkal
-
Vaddisznósült vadasan, burgonyafánkkal
-
Túrós csusza tepertővel
-
Tócsi sajttal-tejföllel
- Fatálak
- Gyerekeknek