Gyöngyösi Betyárcsárda

Főételek

  • A mi prímásunk fogára való

    Marhapörkölt túróscsuszával

  • Kemencében sült kacsa párolt káposztával és piritott burgonyával

  • Pandúrcsemege tócsiban sütve

  • Töltött káposzta

  • Vak Illés kedvence

    Tarja roston hagymás szalonnás gombás raguval és pirított burgonyával

  • Savanyó Jóska ebédje

    Sertés oldalas szalonnás káposztával és héjas burgonyával

  • Vörösboros vadpörkölt dödöllével

  • Cserháti csirkemell tekercs rántva, rozmaringos kukoricával és rizzsel

    Sonkával és sajttal töltött csirkemell rántva, rozmaringos kukoricamártással és rizzsel

  • Tüzes csirkecsíkok fokhagymásan, rizzsel

  • Grillezett csirkemell friss salátaágyon, hasábburgonyával és fúszervajjal

  • Csirkemell szilvamártással és rizzsel

  • Sajtos csirkemell roston kapormártással, rizzsel

  • Paprikás csirke galuskával

  • Lyoni libamáj héjas burgonyával

  • Magyaros libamáj

  • Cigánypecsenye pirított burgonyával

  • Bakonyi sertéskaraj galuskával

  • Sertésborda rántva hasábburgonyával

  • Zalai szűzpecsenye fokhagymás, tejfölös roseibnivel

  • Szalonnával göngyölt szűzérmék gombamártással és dödöllével

  • Bélszín zöldborsmártással és hasábburgonyával

  • Fokhagymás bélszín tükörtojással és hasábburgonyával

  • Hagymás rostélyos héjas burgonyával

  • Pacalpörkölt sósburgonyával

  • Fogasfilé keszthelyi módra galuskával

  • Fogasfilé rántva chips-burgonyával és majonézzel

  • Harcsapaprikás kapros-túrós csuszával

  • Szarvasbélszín erdei gombás barnamártással és burgonyafánkkal

  • Szarvassült aszaltszilvás barnamártással és burgonyafánkkal

  • Vaddisznósült vadasan, burgonyafánkkal

  • Túrós csusza tepertővel

  • Tócsi sajttal-tejföllel